Kristiina Havas – Steady taso

Ruokamatkailu (Steady) 1/2 – 1 pv

Ruoka ja ruokailu ovat oleellisia ja elämyksellisiä osia matkailutuotetta. Suomen matkailun kilpailukyvyn kannalta on tärkeää, että ruokamatkailua kehitetään, asiakkaiden odotukset täytetään ja ylitetään. Ruokamatkailun valmennuskokonaisuus voidaan räätälöidä asiakaan tarpeiden mukaisesti. Teemoja voivat olla ruokamatkailun tuotteistaminen palvelumuotoilua hyödyntäen ja alueen vahvuuksien tunnistaminen ruokamatkailussa. Ruokamatkailun kehittämisessä voidaan hyödyntää olemassa olevia työkaluja, joita löytyy www.hungryforfinland.fi sivulta.

 

Lisäksi voidaan toteuttaa seuraavia räätälöityjä valmennuksia ruokamatkailunäkökulmasta.

Kulttuurimatkailu (Culture Finland) (Steady) ½ – 1 pv

Kesäaktiviteetit (Outdoors Finland) (Steday) ½ – 1 pv

Hyvinvointimatkailu (FinRelax) (Steady) ½ – 1 pv

Kansainvälistyminen (tuotetta koskeva), modernit humanistit, tuotteistaminen ja tuotekortti ovat oleellisia osia kehittämistä. Näitä teemoja voidaan sisällyttää räätälöityyn valmennukseen sopimuksen mukaisesti.

 

Lisätiedot:

Kristiina Havas on toiminut valtakunnallisten RUOKA&MATKAILU hankkeiden projektipäällikkönä vuodesta 2012. Hän on toiminut tuotekehittäjä- ja palvelumuotoilukouluttajana sekä matkailun toimialalla monissa eri tehtävissä.

Kristiina Havas
FM, projektipäällikkö, matkailun lehtori
Haaga-Helia amk
kristiina.havas@haaga-helia.fi
Puh. 0500-688 332
www.hungryforfinland.fi
www.haaga-helia.fi

 

14.3.2017