Anu Nylund

STEADY GO -TASOT

Modernit humanistit – kohderyhmäkoulutus ½ – 1 pvä

Matkailupalvelujen tuotteistamisen ja erinomaisen asiakaspalvelun taustalla vaikuttaa ymmärrys kansainvälisistä trendeistä ja yhteiskunnallisesta kehityksestä.  Opi ymmärtämään modernien humanistien kulutuskäyttäymistä suhteessa muihin kohderyhmiin ja huomioimaan se tuotteistamisessa, markkinoinnissa, hinnoittelussa ja toiminnassa.

Kestävä kehitys 1 pvä

Kestävä kehitys ja siitä johdettava vastuullinen toiminta on parhaimmillaan matkailuyrityksen luonnollinen tapa toimia. Käymme läpi kestävän kehityksen perusperiaatteet ja sovellamme niitä matkailuyrityksen toimintaan. Bonuksena teemme suunnitelman siitä, miten kestävä kehitys tehdään näkyväksi osana markkinointia.

Räätälöity: Oman osaamisen brändäys ½- 1pvä

Kuvaus: Henkilö-brändäys on kasvava trendi ja tuo lisäarvoa markkinointiin. Jos olet yksinyrittäjä, tehdään oman osaamisen strategia brändäämisen tueksi. Isommassa yrityksessä jokaisen tekijän osaaminen tehdään näkyväksi – se tuo uskottavuutta ja nostattaa tekijöiden arvostusta. Apuna SoMe ja tarinallistaminen.

 

Lisätiedot:   

Koulutukset toteutetaan uusin innostavin metodein, joiden tavoitteena on oppia, kehittää uutta ja viedä se käytäntöön yhdessä. Teoria kohtaa käytännön. http://forestexperience.wordpress.com

Anu Nylund
Mood of Finland
anu.nylund@moodoffinland.fi
www.moodoffinland.fi

27.7.2018