Uutiset

Matkailun digi-innovaatiokilpailun ideoista useilla selvää kansainvälistymispotentiaalia

Tilaa uusille ideoille ja digitaalisille matkailupalveluille on, ja Suomella on kaikki mahdollisuudet olla matkailuteollisuudessa globaali edelläkävijä, jopa eräänlainen living lab. Digi-innovaatiokilpailun voittaja TourGuideFox tarjoaa digitaalisesti opastettuja kaupunkikierroksia.

Lue lisää

Visit Finlandin kärkituotekilpailun voittajat hurmaavat matkailijoita metsäkylvyillä, villiruoalla ja heavymusiikilla

Kärkituotekilpailun vuoden 2017 voittajatuotteet edustavat Suomea luonto-, hyvinvointi- ja kulttuurimatkailukohteena. Voittajiksi valikoitui yrityksiä kaikkialta Suomen neljältä matkailun suuralueelta Lapista, Järvi-Suomesta, pääkaupunkiseudulta ja rannikko- ja saaristoalueilta.

Lue lisää

Fiskars Village Suomen nouseva kulttuurimatkailukohde

Perinteet, yhteisöllisyys ja laaja taiteiden kirjo toivat voiton Culture EDEN in Finland -kilpailussa Fiskars Village ruukkiyhteisölle Raaseporiin. Ainutlaatuinen taide- ja kulttuuritarjonta yhdessä luonnon ja kulttuuriympäristön kanssa tekevät kohteesta kansainvälisesti kiinnostavan.

Lue lisää

Ulkomaisten matkailijoiden yöpymiset lisääntyivät 14,9 prosenttia marraskuussa 2017

Ulkomaisten matkailijoiden yöpymiset lisääntyivät edelleen Suomen majoitusliikkeissä, 14,9 prosenttia viime vuodesta, ja heille tilastoitiin runsaat 418 000 yöpymisvuorokautta marraskuussa 2017. Luvut ovat Tilastokeskuksen majoitustilaston ennakkotietoja ja…

Lue lisää

Tuoreimmat majoitustilastot
Hyödynnä kuvapankkia ja tutustu valmennuksiin


Visit Finland
Mediapankki

Visit Finlandin upeat kuvat ja videot jakoon kaikkialla maailmassa.

Lue lisää


Visit Finland Akatemia

Visit Finland Akatemia on matkailualueille ja siellä toimiville yritysryhmille suunnattu matkailutuotteiden kehittämistä vauhdittava valmennuspolku, jonka tavoitteena on tarjota kansainvälistymisen, tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin valmennusta jaoteltuna kolmeen tasoon; ready, steady ja go.

Lue lisää