Uutiset

River Aura Finland

Miltä merellinen Turku tuntuu moniaistisena kokemuksena?

”Miltä Merellinen Turku Tuntuu?” -tutkimus vertasi turkulaisten sekä alueen tärkeimpien matkailijaryhmien kokemuksia merellisestä Turusta ja sen saaristosta.

Lue lisää
Visitfinland.com

Visit Finlandin nettisivu valittiin Suomen parhaaksi

Visit Finlandin kansainväliselle yleisölle suunnattu nettisivu Visitfinland.com voitti Grand Prix 2018 -pääpalkinnon Finnish Web Awardseissa, joissa valittiin Suomen parhaat nettisivut ja niiden suunnittelijat ja tekijät….

Lue lisää
Summer Cottage Koli

Venäläiset Matkailijat Suomessa 2017

Venäläiset tekivät 3,1 miljoonaa matkaa Suomeen vuonna 2017. Lähes kaksi kolmesta oli ostosmatkoja ja alle viidennes lomamatkoja. Lue lisää raportista.

Lue lisää
Fallen yellow leaves in Finland

Ulkomaisten matkailijoiden yöpymiset lisääntyivät 6,0 prosenttia lokakuussa

Kesäkauden pienen notkahduksen jälkeen ulkomaisten matkailijoiden yöpymisten määrä kääntyi taas kasvuun lokakuussa 2018. Heille tilastoitiin Suomen majoitusliikkeissä lähes 390 000 yöpymisvuorokautta, mikä oli 6,0 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

Lue lisää

Tuoreimmat majoitustilastot
Hyödynnä kuvapankkia ja tutustu valmennuksiin


Visit Finland
Mediapankki

Visit Finlandin upeat kuvat ja videot jakoon kaikkialla maailmassa.

Lue lisää


Visit Finland Akatemia

Visit Finland Akatemia on matkailualueille ja siellä toimiville yritysryhmille suunnattu matkailutuotteiden kehittämistä vauhdittava valmennuspolku, jonka tavoitteena on tarjota kansainvälistymisen, tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin valmennusta jaoteltuna kolmeen tasoon; ready, steady ja go.

Lue lisää