Uutiset

Vastuullinen matkailuyritys -sarja alkaa

Sarjassa esittelemme Suomessa toimivia matkailuyrityksiä, jotka arjen teoissa kehittävät matkailua kohti kestävämpää suuntaa. Sarjan ensimmäisessä osassa esittelyssä Harriniva Hotels and Safaris Muoniosta.

Lue lisää

Harriniva – vastuullista erämaamatkailua

Harriniva on Muoniossa sijaitseva perheyritys, joka on jo yli 40 vuoden ajan houkutellut matkaajia ympäri maailman kokemaan Tunturi-Lapin erämaan taikaa. Majoituskohteiden lisäksi perhe pyörittää muun…

Lue lisää

Hae matkailun digitiekartan Yhteistyöllä edelläkävijäksi -ohjelmaan

Haemme kolmea erillistä alueorganisaatiovetoista yritysryhmää ratkomaan asiakaspolkuun, digitaaliseen markkinointiin tai avoimeen dataan liittyviä haasteita yhdessä Visit Finlandin kanssa.

Lue lisää

Arktinen kestävä matkailudestinaatio -ohjelma käynnistyi – osallistu vastuullisuuskyselyyn!

Arktinen kestävä matkailudestinaatio -ohjelman tavoitteena on kehittää vastuullista ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista toimintaa suomalaisissa matkailuyrityksissä ja matkakohteissa. Osallistu vastuullisuuskyselyyn!

Lue lisää

Tuoreimmat majoitustilastot
Hyödynnä kuvapankkia ja tutustu valmennuksiin


Visit Finland
Mediapankki

Visit Finlandin upeat kuvat ja videot jakoon kaikkialla maailmassa.

Lue lisää


Visit Finland Akatemia

Visit Finland Akatemia on matkailualueille ja siellä toimiville yritysryhmille suunnattu matkailutuotteiden kehittämistä vauhdittava valmennuspolku, jonka tavoitteena on tarjota kansainvälistymisen, tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin valmennusta jaoteltuna kolmeen tasoon; ready, steady ja go.

Lue lisää