Uutiset

Visit Finland mukana Venetsian arkkitehtuuribiennaalissa

Visit Finland on mukana Venetsian arkkitehtuuribiennaalissa arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen Archinfon, Jyväskylän ja Seinäjoen kaupunkien sekä Alvar Aalto -säätiön kanssa. Tavoitteena on houkutella matkailijoita Suomeen suomalaisen arkkitehtuurin ja kirjastojen avulla.

Lue lisää

Suomi sai paljon näkyvyyttä Kiinan messuviikon aikana

Suomi näkyi tänä vuonna erityisen hyvin Kiinan suurimpien matkamessujen ammattitapahtuman pääyhteistyökumppanina. ITB China järjestettiin 16.–18.5. Shanghaissa.

Lue lisää

Kartoitus Saksan urheilumatkailuun erikoistuneista jakelukanavista

Kartoituksen tarkoituksena on auttaa Suomen matkailualan toimijoita löytämään sopivia yhteistyökumppaneita ja uusia jakelukanavia ja kasvattamaan liiketoimintaansa Saksassa.

Lue lisää
Ctrip ja Visit Finland allekirjoittavat yhteistyösopimuksen

Kiinan suurin online-matkatoimisto alkaa myydä laajasti Järvi-Suomea

Visit Finland, Järvi-Suomi ja Aasian suurin online-matkatoimisto, kiinalainen Ctrip ovat sopineet merkittävästä yhteistyöstä Järvi-Suomen markkinoimiseksi kiinalaisille kuluttajille.

Lue lisää

Tuoreimmat majoitustilastot
Hyödynnä kuvapankkia ja tutustu valmennuksiin


Visit Finland
Mediapankki

Visit Finlandin upeat kuvat ja videot jakoon kaikkialla maailmassa.

Lue lisää


Visit Finland Akatemia

Visit Finland Akatemia on matkailualueille ja siellä toimiville yritysryhmille suunnattu matkailutuotteiden kehittämistä vauhdittava valmennuspolku, jonka tavoitteena on tarjota kansainvälistymisen, tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin valmennusta jaoteltuna kolmeen tasoon; ready, steady ja go.

Lue lisää