Uutiset

Visit Finland lasi-iglu

Suomi voittajaksi Most Trending Destination -kategoriassa India Travel Awardseissa

Vuosittain järjestettävä India Travel Awards järjestettiin nyt viidettä kertaa. Tapahtumassa palkitaan matkailualan toimijoita niin Intiasta kuin kansainvälisiltäkin markkinoilta.

Lue lisää

Haku Visit Finland Akatemian partnerivalmentajaverkostoon

Visit Finland laajentaa Visit Finland Akatemian partnerivalmentajaverkostoa noin neljällä valmentajalla. Uusien valmentajien haku on auki 4.2.2019 saakka.

Lue lisää

Ulkomaisten matkailijoiden yöpymiset edellisvuoden tasolla marraskuussa 2018

Ulkomaisten matkailijoiden yöpymisten määrä säilyi vuoden 2017 tasolla marraskuussa 2018. Heille tilastoitiin Suomen majoitusliikkeissä lähes 435 000 yöpymisvuorokautta, mikä oli ainoastaan 0,4 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

Lue lisää

My Stayn linkki auki 10.-30.04.2019

Hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä! Visitfinland.comin My Stay -tietokannan linkki on auki 10.–30.04.2019 vetovoimaisten ja kansainväliseen markkinointiin soveltuvien matkailutuotteiden syöttämistä varten.

Lue lisää

Tuoreimmat majoitustilastot
Hyödynnä kuvapankkia ja tutustu valmennuksiin


Visit Finland
Mediapankki

Visit Finlandin upeat kuvat ja videot jakoon kaikkialla maailmassa.

Lue lisää


Visit Finland Akatemia

Visit Finland Akatemia on matkailualueille ja siellä toimiville yritysryhmille suunnattu matkailutuotteiden kehittämistä vauhdittava valmennuspolku, jonka tavoitteena on tarjota kansainvälistymisen, tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin valmennusta jaoteltuna kolmeen tasoon; ready, steady ja go.

Lue lisää