Uutiset

Ulkomaisten matkailijoiden yöpymisten kasvu taittui toukokuussa 2018

Ulkomaisten matkailijoiden yöpymisten määrä väheni Suomen majoitusliikkeissä toukokuussa 2018. Heille tilastoitiin vajaat 413 000 yöpymisvuorokautta, mikä oli 3,9 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin.

Lue lisää
Vallisaari, Helsinki. Kuva Julia Kivelä

Ulkomaiset matkailijat tuovat kesällä Suomeen yli miljardin

Suomi on edelleen leimallisesti talvimatkakohde, mutta työ Suomen kesän markkinoimiseksi alkaa tuottaa tuloksia. Viime vuonna ulkomaiset kesämatkailijat käyttivät Suomessa 1,3 miljardia euroa. Visit Finland ennustaa kesäkaudelle kasvua kaikilta markkinoilta.

Lue lisää

Järvi-Suomi ainoana pohjoiseurooppalaisena alueena mukana EU-Kiina 2018 -matkailuvuodessa

Euroopan Unionin komissio ja Kiinan valtio ovat käynnistäneet yhteisen matkailumarkkinoinnin teemavuoden. Itäisen Järvi-Suomen neljä maakuntaa ovat ainoana pohjoiseurooppalaisena partnerialueena mukana yhteismarkkinoinnissa.

Lue lisää
Suomi menestyy kongressimaana.

Suomi menestyy kongressimaana

Kilpailu kansainvälisten kongressien saamiseksi on kovaa, mutta Suomi pitää vuodesta toiseen paikkansa maailman 20 eniten järjestökongresseja järjestävän maan listalla. Suomella on edellytykset kasvaa merkittäväksi kongressimaaksi.

Lue lisää

Tuoreimmat majoitustilastot
Hyödynnä kuvapankkia ja tutustu valmennuksiin


Visit Finland
Mediapankki

Visit Finlandin upeat kuvat ja videot jakoon kaikkialla maailmassa.

Lue lisää


Visit Finland Akatemia

Visit Finland Akatemia on matkailualueille ja siellä toimiville yritysryhmille suunnattu matkailutuotteiden kehittämistä vauhdittava valmennuspolku, jonka tavoitteena on tarjota kansainvälistymisen, tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin valmennusta jaoteltuna kolmeen tasoon; ready, steady ja go.

Lue lisää