Uutiset

header_syystalvi

Ulkomaisten matkailijoiden yöpymiset vähenivät 1,8 prosenttia lokakuussa

Ulkomaisten matkailijoiden yöpymisiä kirjattiin Suomen majoitusliikkeissä 309 000 yöpymisvuorokautta lokakuussa 2014, mikä oli 1,8 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin. Sitä vastoin kotimaisten matkailijoiden yöpymiset lisääntyivät 1,3…

Lue lisää
Tuomaan_Markkinat_660

Visit Finland -uutiset joulukuu 2/2014

Kokoa alueesi toimijat ja tule myymään matkailu-Suomea Aasiaan ja Eurooppaan! Visit Finland kesäkampanjat toteutetaan keväällä 2015 Kiinassa, Japanissa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Venäjällä.

Lue lisääMainoskampanjat ja -bannerit

Country with
Healing Powers -
Country with
Arctic Powers

Visit Finland -tuotekampanjat vievät suoraan asiaan. Osallistu kampanjoihimme ja hyödynnä erityisesti kampanja-ajat omalla bannerillasi VisitFinland.com-sivuilla.

Lue lisääTietoa kohdemaistaTutkimukset

"Suomalainen luonto, kulttuuri ja
elämäntapa yllättivät minut
iloisesti monipuolisuudellaan."

Visit Finlandin kansainvälisen markkinoinnin pääkohderyhmä, Modernit humanistit, ovat avoimia ja uteliaita seikkailijoita. Miten rakennat tuotteestasi ja palveluistasi heitä houkuttelevan paketin tai miten puhuttelet tätä tärkeää ryhmää? Tutustu uuteen Modernit humanistit –työkirjaan, joka tarjoaa monia konkreettisia vinkkejä ja ideoita matkailuliiketoimintasi kehittämiseksi!"

Lue lisää


Tuoreimmat majoitustilastot
Tuoteteemat ja työkalutVisit Finland
Mediapankki

Visit Finlandin upeat kuvat ja videot jakoon kaikkialla maailmassa.

Lue lisää


Pääosassa
neljä tuoteteemaa

Painopistealueet ovat neljä strategista teemaamme: hyvinvointi, kulttuuri, kesä ja talvi. Kulttuuri- ja kesäaktiviteettitarjonnan kehittämiseksi on käynnistetty valtakunnalliset kehittämisohjelmat.

Lue lisää