Uutiset

Stopover_Matkailusilma_660x

Suomi sai jälleen kansainvälisen tunnustuksen matkakohteena – nyt National Geographicin listalla

Maailman suurin matkailulehti National Geographic Traveler on valinnut Suomen 21 parhaan matkailumaan joukkoon vuodelle 2017. Finpron Visit Finland -yksikön johtaja Paavo Virkkusen mukaan Suomen saamia…

Lue lisää
vf_news_statistics_400x220

Ulkomaisten matkailijoiden yöpymiset lisääntyivät 3,3 prosenttia syyskuussa

Kotimaisten matkailijoiden yöpymiset lisääntyivät syyskuussa 5,2 prosenttia viime vuodesta ja heille tilastoitiin Suomen majoitusliikkeissä runsaat 1,2 miljoonaa yöpymisvuorokautta. Ulkomaisten matkailijoiden yöpymiset lisääntyivät 3,3 prosenttia ja…

Lue lisää


Markkinatietoa ja toimenpiteitä


Kuulumisia Kiinasta

Lataa aineistoa, mm. katsaus tilastotrendeihin ja profiilitietoon kiinalaisten matkailusta Suomeen ja Kiinan markkinointiedustajiemme ajankohtaiskatsaukset.

Lue lisää


Toteutettavat toimenpiteet
ovat monipuolisia

Järjestämme kohdemarkkinoilla Visit Finland -tapahtumia, tuomme kansainvälistä ammattiostajakuntaa Suomeen sekä kampanjoimme näkyvästi eri maissa.

Lue lisää


Tilastopalvelu Rudolf

Etsimäsi tieto on vain parin klikkauksen päässä! Kuukausittain päivittyvä majoitustilastotietokanta kattaa lukuisia lähtömaita ja koko Suomen suuralueista kuntatasolle.

Lue lisää


Matkailun kasvuohjelmat


Hyvinvointimatkailu -
FinRelax ®

Katso, mistä koostuu suomalainen FinRelax ®-hyvinvointiloma?

Lue lisää


Merellinen saaristo

Suomen saariston ainutlaatuisuus ja mahdollisuudet kansainvälisen matkailun todelliseksi vetovoimatekijäksi on tunnistettu jo vuosikymmeniä sitten.

Lue lisää


StopOver Finland

Stopover Finland -ohjelman tavoitteena on tehdä Suomesta vetovoimainen vierailukohde Helsinki-Vantaan kautta kulkeville kansainvälisille matkailijoille.

Lue lisää


Tuoreimmat majoitustilastot
Tuoteteemat ja työkalutVisit Finland
Mediapankki

Visit Finlandin upeat kuvat ja videot jakoon kaikkialla maailmassa.

Lue lisää


Apuvälineitä kansainvälistymiseen

Kansainvälistyminen on matkailuyritykselle kannattava keino kasvattaa liiketoimintaa. Visit Finland tarjoaa käytännönläheisiä työkaluja niille matkailualan pk-yrityksille, jotka ovat jo aloittaneet tuotteidensa myynnin ulkomaalaisille asiakkaille tai jotka harkitsevat sitä.

Lue lisää