Uutiset

DCIM100GOPRO

Outdoors Finland -uutiskirje toukokuu 2016

Outdoors Finlandin kolmas hankekausi on pyörähtänyt vauhdikkaasti käyntiin ja ensimmäisessä uutiskirjeessä kerromme mm. ajankohtaisista luonto- ja reitistökohteiden valmennuksista, Saksan sosiaalisen median kampanjasta ja syyskuun TourNatur…

Lue lisää
bl_whats-up_300x220

Osallistu ja vaikuta! EU:n tutkimusprojekti matkailuyritysten digitalisoitumisesta

Euroopan komissio on käynnistänyt tutkimusprojektin, jolla pyritään selvittämään matkailuyritysten digitalisoitumista sekä digitalisaation esteitä.  Suomen osuuden tutkimuksesta toteuttaa Turun Yliopisto. Kyselyn tarkoituksena on tuottaa merkittävää matkailualan tietoa 28…

Lue lisää


Toimenpiteet maittain

Toteutettavat toimenpiteet
ovat monipuolisia

Järjestämme kohdemarkkinoilla Visit Finland -tapahtumia, tuomme kansainvälistä ammattiostajakuntaa Suomeen sekä kampanjoimme näkyvästi eri maissa.

Lue lisää


Tietoa kohdemaista

Tilasto- ja markkinatietoa Visit Finlandin tärkeimmistä markkina-alueista

Lue lisääTutkimukset

"Suomalainen luonto, kulttuuri ja
elämäntapa yllättivät minut
iloisesti monipuolisuudellaan."

Visit Finlandin kansainvälisen markkinoinnin pääkohderyhmä, Modernit humanistit, ovat avoimia ja uteliaita seikkailijoita. Miten rakennat tuotteestasi ja palveluistasi heitä houkuttelevan paketin tai miten puhuttelet tätä tärkeää ryhmää? Tutustu uuteen Modernit humanistit –työkirjaan, joka tarjoaa monia konkreettisia vinkkejä ja ideoita matkailuliiketoimintasi kehittämiseksi!"

Lue lisää


Tuoreimmat majoitustilastot
Tuoteteemat ja työkalutVisit Finland
Mediapankki

Visit Finlandin upeat kuvat ja videot jakoon kaikkialla maailmassa.

Lue lisää


Kasvuohjelmat tavoittelevat satojatuhansia uusia matkailijoita Suomeen

Suomen matkailun edistämiseksi on startannut kolme uutta kasvuohjelmaa, joiden tavoitteena on kasvattaa ulkomaisten matkailueurojen määrää nykyisestä 4,4 miljardista. Erityisesti kauas itään kurottava Stopover Finland tavoittelee Suomen kautta Eurooppaan kulkevia aasialaisia matkailijavirtoja.

Lue lisää